Spel!

Ni har väl inte missat våra roliga spel i shoppen? Vuxenpoäng och Lingon, lådvin och långkalsonger! Rekommenderat pris är 219 kr men vi säljer dem för 199! Perfekt att spela på middagar och fester. Båda spelen har hög igenkänningsfaktor och bjuder på många skratt! Klicka på spelen för att läsa mer! :)

Mums!

Nu finns äntligen bakelserna att köpa i shoppen! De är ännu finare i verkligheten :) Det finns choklad och limebakelser, rulltårta och en glassbägare! Och de innehåller två handdukar plus en magnet - hur roligt som helst! Perfekt att ta med present istället för en blomma när man är bjuden på middag! Eller att ha som gästhandduk i badrummet? Garanterat mycket roligare än en "vanlig"! :)
Från 99 kr

Ny musik

Min musikaliske vän Oliver driver ett flertal musiksidor (Ny musik, Gymnasiebloggen, Komponera och Musikinstrument) och han är ett stort fan av våra produkter! Så stort att han tar en tillfällig musikpaus och skriver ett fint inlägg om oss på Ny musik! Han kan verkligen det här med musik och skriverier - kolla själva!

Veckans erbjudande! v. 30

Denna vecka är de fina förvaringskorgarna prissänkta! De är handgjorda av ett kvinnoikooperativ i Manila som får en rättvis lön för sitt arbete. Korgarna bidrar även till en renare och bättre miljö eftersom de är tillverkade av återvunnet/ihopsamlat material! Passa på att köpa sommarens snyggaste korg - begränsat antal! Det går dessutom att vika ner kanterna så man kan variera utseendet!

Gymnasiebloggen!

En blogg som jag har följt till och från under min gymnasietid - Gymnasiebloggen - har skrivit ett väldigt fint inlägg om webpresent! Det är precis såhär vi vill att våra kunder ska känna - hemtrevligt och personligt. Det gör mig väldigt glad att få finnas med på den bloggen som är oerhört välskriven och humoristisk. Ni måste gå in och titta! Det finns massor att läsa. Tänkte att jag skulle göra ett utdrag från inlägget med webpresent men det går inte för jag kan verkligen inte välja vad jag ska ta med! Så jag kopierar nästan hela inlägget rakt av! Väldigt fina ord iallafall!

"Samtidigt som jag själv inte pysslar med något annat än faktasidor ser jag vän efter vän börja utnyttja The World Wide Web för handel. Man kan köpa så gott som allt på webben nu för tiden och det finns otaliga butiker som säljer så gott som samma varor. Det är därför jag blir så glad när jag ser att det är en vän i Ockelbo som har startat Webpresent.se. Om man ska sälja presentartiklar online, något som många gör, måste man kunna utmärka sig på ett eller annat sätt. I mina ögon utmärker sig “Webpresent” på två sätt.


Först och främst: designen, stilen, typsnittet, texterna, allt på sidan ger en sådan där “hemma hos”-känsla som gör att det känns mindre kommersiellt och mer personligt – en presentbutik med hemmahörighet i Ockelbo som utstrålar någon sorts kärlek. Varje produktsida har till och med en lång tillhörande text som berättar om produkten och dess bakgrund.


För det andra: nischen. “Webpresent” utmärker sig både för att sälja fair trade-produkter och miljövänliga produkter. Och även om det skulle förta lite av nischen så är det egentligen sådant jag vill se i många fler webbutiker. Eller vad säger man om en kylväska i återvunnet material? Produkter av återvunnet material är både snygga, betydelsebärande och symbolladdade ting.


När jag själv flyttar utomlands i höst ska jag återvinna absolut allting, om så närmaste återvinningsstation är två mil bort!"


Läs hela inlägget här! Måste göras :)

Annons Kuxabladet

I veckan kom Kuxabladet ut och där har vi en annons! Såhär ser den ut, inspirerad av sommaren!

Nyheter!

Äntligen har vi fått vår leverans! Massor med söta bakelser och roliga spel :)

En liten tjuvtitt innan de kommer ut i shoppen:



Handduksbakelser från 99 kr st




Spel 199 kr st

Veckans erbjudande! v. 29

Denna vecka är de smarta smyckesetuierna prissänkta! De finns i tre färger: rosaröd, svart och silver. Det finns 23 fack att lägga smyckena i och det bästa är att den lätt kan rullas ihop och tas med på resan! Annars kan man hänga den i garderoben eller på väggen - både snyggt och praktiskt!

Klicka på bilden för att fynda!

Sen leverans...

Vi väntar fortfarande på våra söta handduksbakelser och roliga spel! Lite råkigt att leveransen är sen - vi beställde den 6:e och det brukar gå snabbt att få varor men tyvärr inte den här gången. Men den som väntar på något gott! I veckan borde vi ha fått det!

Tills dess kan ni kolla in de underbara Mitt-i-Prick och Lyckokorten! Väldigt kloka och tänkvärda citat, 99 kr / ask! Klicka på bilderna för att komma till korten.

Izzadora gillar!

Izzadora gillar våra Too Late Original-klockor! Ni får passa på att fynda en egen klocka nu när vi har halva priset på dem! Kolla även i resten av våra sommarfynd HÄR!


Izzadora

En till bloggare har vunnit våra hjärtan och fick en present hemskickad! Också den här gången var det en originalklocka (som dessutom är veckans erbjudande!) och en liten överraskning - en smiley shoppingbag! Klockan fick Izzadoras son som så gulligt sa att det var en "modern klocka" eftersom man kan vara ute i regnet och bada med den! :)

Klicka på bilden för att komma till inlägget!

Favoriterna påväg!

Ända sedan första Formexmässan har jag varit kär i dessa handduksbakelser - och nu är de påväg hem till butiken! Alla innehåller två handdukar och minst en magnet. Superkul att ha som gästhanddukar eller ge bort när man är bjuden på middag! Förhoppningsvis kommer de imorgon eller på onsdag! :) Då får vi även hem två olika roliga spel, Vuxenpoäng och Lingon, Lådvin och Långkalsonger!

Veckans erbjudande! v. 28

Erbjudandet i veckan är Original-klockorna från Too Late! Passa på att fynda till halva priset nu :)

Tävlingen avgörs ikväll...

Ikväll kl 23.59 avgörs tävlingen om den blå klockan! Det är Johanna som har tävlingen på sin blogg i samarbete med oss och det man ska göra för att delta är att GILLA oss på facebook! För att ha extra stor chans att vinna, gå in på hennes blogg och läs! :)

Hero & Demon

Här är min & mammas söta små voodoo-dockor! Vi har dem på våra väskor så att vi alltid har den goda kraften med oss :) Passa på att köpa de söta dockorna nu för nu säljer vi ut dem för 50 kr st! Finns bara 9 karaktärer kvar nu så det gäller att passa på! En perfekt present att ge bort till någon som fyller år eller bara ändå :)

Nya knappar!

Jag har gjort lite nytt på hemsidan, bland annat lagt in en knapp så man lätt ska komma till våra godhjärtade saker!
Sedan har vi även en ny kategori: REA! Den kommer man enkelttill genom att klicka på den här knappen. Där lägger vi ut våra erbjudanden när det är dags för ny vecka och nytt erbjudande. Kolla in på REAn redan nu och fynda voodoo-dockor, sjalar och väskor!

Google Annons!

Nu finns vi på Google! Söker man till exempel på "billiga klockor" kommer vi upp :) Sedan finns vi med på många andra sökord och fraser också! Kul!

Nyheter från Ting by Ling!

Vi har fått en leverans från Ting by Ling! Discarmbandet i en storlek större, nu med 8 diskar! Sedan har vi även tagit in pinballhalsbandet i fler färger :) Röd och rosa och vi fick även prov på blå och silver! Vi fyller på shoppen snarast så ni kan beställa hem nyheterna :)
Roligt med paket!

Nya smycken!
Armbandet - 8 diskar!

TÄVLING!

Nu tävlar Johanna ut en snygg Too Late Originalklocka i sin blogg! För att vara med och tävla behöver man bara Gilla oss på Facebook! För att ha extra stor chans att vinna, klicka på bilden och läs vad du ska göra :)

Marknaden

Såhär såg det ut på marknaden i helgen! De saker som ver mest populära var voodoo-dockorna, mobilväskorna, de flätade väskorna och kylväskorna i återvunnet material! Roligt att det miljövänliga och rättvisa engagerar allt fler människor!

Veckans erbjudande! v. 27

Denna vecka REA:r vi ut de underbara flätade väskorna av återvunnet material! Nu kostar de endast 200 kr! Finns i multocolor (bilden) och choko. Skynda fynda! :)

Min återvunna väsk-kollektion!

Här är min egna samling med återvunna väskor! Den söta shoppingbagen med kaninen på är härligt orange och passar perfekt att packa med sig stora saker i när man ska bort! Annars är den supersmart att ha med när man handlar, dels för att man får plats med mycket och för att den inte välter när man ställer den på golvet vilket andra plastkassar gör! Sedan har jag den flätade väskan som passar bra att ha papper i så de inte viks eller blir skrynkliga. Den lila lilla mobilväskan är jättesöt och har plats för både mobil, pengar, kort och nycklar! Smart att hänga den runt halsen så att inget tappas bort. Och sen min flitigt använda sportbag! Bra när det regnar! Väldigt fin och rejäl väska med foder och innerfickor. Kolla in hela sortimentet på www.webpresent.se!
Eller besök oss på marknaden utanför Du & Jag! Idag från klockan 10!

Ninja voodoo!

Idag sålde Ninja-voodoo slut! Alla voodoo-dockor var populära idag på marknaden, särskilt hos små pojkar :) Imorgon finns vi på marknaden igen med alla fina saker! Tack ni som handlade idag och ni och alla andra är varmt välkomna imorgon!

Annons Icakuriren

Vi har ändrat utseendet på annonsen till det sista numret och såhär ser den ut nu:

RSS 2.0