Sista chansen till sista april!

Imorgon är det sista april då vi äntligen kan fira in våren! :) Hoppas på finväder!
Om ni ännu inte har beställt Khom Loy lyktor och bor i Ockelbo är det inte för sent! Det går jättebra att man hämtar dom här på plats också. Ring eller maila! www.webpresent.se

Vinn valfritt spel!

Ni har fortfarande chans att delta i tävlingen om ett valfritt spel! För att vara med: handla något från webpresent så får du en lott till lottdragningen! Köper du två saker, får du två lotter osv. Lycka till! :)

Kärlek!

Sprid lite kärlek på sista april och skicka upp Khom Loy lyktor istället för raketer! De är metallfria och boilogiskt nedbrytningsbara.
Pris: 59 kr/st
149 kr/3 st

Nyhetsbrev! v. 16


Khom Loy!

Efter en tid utan vanliga Khom Loy lyktor i lager så har vi nu äntligen fått in dem igen! Lagom till sista april :) Gör din beställning nu och var med i vår tävling! Alla som handlar under april är med i lottdragningen i slutet av månaden där vinsten är ett valfritt spel! Lyktorna finns även som hjärtan och alla är metallfria.

Bästisarmband!

Vi säljer de populära Bästisarmbanden! De finns även som halsband, för 129/förpackning. Vi har  också "Best Friends" armband, som ser lite annorlunda ut, för 59kr/förpackning!

Påminnelse: tävling!

Glöm inte vår tävling som pågår under hela april! För varje vara man köper, får man en lott i lottdragningen i slutet av månaden, så ju mer saker du köper, desto större chans att vinna! Om du har funderat på att köpa nåt under en tid (så som jag själv brukar göra) så är det rätt tid att slå till nu, så kan du bli vinnare av ett valfritt spel på köpet! :)

Vem i rummet

Vi har fått ett sprillans nytt spel: Vem i rummet! Det har alldeles nyligen kommit ut på marknaden och vi är bland de första som säljer det. Det är det perfekta spelet för middagen med vänner - vi spelade det igår! Det är frågor som "Vem i rummet har bästa radiorösten?", "Vem i rummet skulle mest troligt kunna skälla ut en servitris?" och "Vem i rummet tar klimathotet på störst allvar?". Sedan ska man peka på den man tror. På den sista frågan var alla överens om att peka på mig... Riktigt roligt spel som utlovar många skratt! Vissa frågor känns väldigt riktade mot någon speciell, så det blir extra roligt.
Pris: 199 kr.

Glad Påsk!


Ny tävling!

Nu har vi en tävling igen! Vinsten är ett valfritt spel. För att vara med så måste du beställa något från webpresent, och ju fler saker du köper - desto större chans att vinna! Om du köper 1 sak, får du 1 lott i lottdragningen i slutet av månaden. Köper du 5 saker får du 5 lotter osv, så här lönar det sig att shoppa loss! :) Passa på att köpa något att lägga i påskäggen!

Påskpresenter!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan där alla roliga påskpresenter finns! :)

RSS 2.0