Present-tips till våren!


Vänskapa

Förra veckan hälsade vi på Vänskapa som säljer hantverk i Gävle för att prata om hemsidor och om att synas på nätet. Vi utbytte lite erfarenheter och köpte även med oss en fin keramikblomma! Kolla in på deras hemsida www.vänskapa.se!
Vänskapa är ju dessutom ett klockrent namn! Det är två kvinnor som är vänner och som gillar att skapa - vänskapa!

Expressens bilaga "Söndag"

Såhär står det på Expressens hemsida om söndagsbilagan: "Missa inte veckans stora shoppingguide! Handla enkelt och bekvämt hemifrån. Kläder, smycken, inredning, böcker och presenter – Söndag guidar dig till de 102 bästa sajterna." Och det är där vi är med!

Och såhär ser det ut i tidningen:

Otroligt! Och såklart väldigt roligt att vara med i bilagan som en av Sveriges bästa shoppingsajter! :)

Uppsving!

I helgen blev det besökrekord tack vare en artikel i Expressens söndagsbilaga! Med rubriken 102 bästa nätbutikerna, inte dåligt! Visar senare :)

Ljushållare!

Superfin ljushållare att ha på väggen! Den är tillverkad av plåt och dessutom i Sverige. En perfekt present att ge bort om man ska på middag eller varför inte till dig själv? Klicka på bilden för att köpa och läsa mer!
Pris: 119 kr

Home Sweet Home!

Vi har äntligen fått hem de underbara "Home sweet home"-skyltarna! De kan med fördel användas för utomhusbruk men såklart även inomhus. De är i dubbellackad plåt och tillverkade i Sverige! Skyltarna finns i svart och vitt:
Pris: 239 kr

Nya Bästisarmband!

Har glömt att visa upp de nya kompis-armbanden! Vi har tagit hem fler Bästis-armband och även en nyhet: Best Friends-armband! Dessa kostar bara 49/förp och ser lite annorlunda ut. In och ta in titt!







Alla hjärtans dag!

Hoppas alla hade en fin alla hjärtans dag igår, och en fin onsdag idag! Vinnaren från Bästis-armband tävlingen är inte dragen än, men meddelar här när det blir! :)

Tävling hos Izzadora!

Vi har ett samarbete med Izzadora och hon tävlar ut Bästisarmband från webpresent, lagom till Alla hjärtans dag! Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.
Det enda man behöver göra för att tävla är att skriva att man är med i tävlingen på sin blogg/facebook sida och sedan skicka länken i en kommentar till henne. Så in och tävla nu! :)

Nyhetsbrev! v.6


Vinnaren!

Vinnaren blev...
Cecilia Gyllner! Stort grattis till dig! Vi har meddelat dig så att du kommer att få välja vilken klocka du vill ha.

Vi använde oss av en slumpgenerator som heter random.org där vi skrev in hur många tävlande det var och därefter slumpades en siffra fram och den som hade den siffran på vår gilla-lista vann!

Vi kommer snart att dra igång en till tävling så håll utkik!

111 st!

I skrivande stund är det 111 som gillar oss på facebook så imorgon lottar vi ut en klocka till någon av alla som gillar! Vinnaren får själv välja färg och kommer att presenteras både här och på våra facebook-sidor så håll utkik! :)

Du kan fortfarande vara med och tävla genom att gilla oss här: http://sv-se.facebook.com/webpresent.se

Påminnelse: tävling!

Om ni inte är med i tävlingen redan så tycker jag verkligen att ni ska vara det nu! När vi har 100 st som gillar oss på facebook lottar vi ut en valfri snygg klocka! Klicka på bilden och gilla oss så är du med i tävlingen. Lycka till!


RSS 2.0