Khom Loy Hjärtan!

När vi har folk på middag brukar vi avsluta kvällen med att skicka upp en Khom Loy lykta! Det blir en fin avslutning att se ett stort rött hjärta segla upp i den mörka himlen :) Ett hett tips om man är bortbjuden på middag - att ge bort en eller ett par Khom Loy lyktor!


Pris:3-pack 149 kr

Ny smart sak!

Detta är en citrussåg! Man skär alltså citrusfrukter och öppnar flaskor - med en och samma sak! Det är perfekt om man vill ha en kall dricka med en citronskiva i, då behöver man inte hålla på plocka fram och leta reda på olika redskap utan här har ni den i en och samma!
Pris: 59 kr.

Nya roliga spel!

Idag fick vi andra leveransen från Formex! Därifrån fyllde vi på med Lingon, lådvin och långkalsonger (spelet alltså!) och även två nya spel: Det borde man ju veta och Idiotkunskap! Båda två kostar 199 kr och det ena spelet har fått flera utmärkelser i olika tidningar! Vi själva har ännu inte hunnit testa men vi gissar iallafall att de är minst lika roliga som de andra spelen vi har! Klicka på bilden och läs mer om spelen på hemsidan och klicka hem ett eget :)

NYHETER!

Ni missar väl inte att kolla in våra nyheter?! Vi får in massor med nytt nu så se till att ni inte missar något skoj! :)

Nya tänkvärda kort!

Första leveransen från Formex! Pedagogförlaget var snabbast och det är alltid så roligt att få varor från dem! De skickar alltid med något extra och den här gången fick vi ett spel! Vi hade beställt två olika kortaskar: Tänkvärda kort och Konversations & Placeringskort! Tänkvärda kort är i samma stil som våra tidigare Lyckokort men med andra citat och andra bilder. Superbra att ge till någon som redan har allt - för peppning och lycka kan man aldrig få för mycket av! :)
Konversations & Placeringskorten är något nytt. Där står det två frågor på varje kort (både på fram- och baksida) som man kan prata om med sin bordskamrat på festen eller middagen! Det leder garanterat till intressanta samtalsämnen!
Båda askarna kostar 99 kr st.

Gåvor

På Formexmässan får man många kataloger och flyers men också såna här trevliga kort! Vi fick även "världens bästa isbitshållare" så vi ska testa om det verkligen är så! :)
Hur som helst så kommer man ju verkligen ihåg de som ger bort såna här saker. För man blir ju glad och känner sig speciell när man får något utöver det vanliga! :)

Klocktävling!

När vi har 100 st som gillar oss på facebook lottar vi ut en valfri snygg klocka! Klicka på bilden och gilla oss så är du med i tävlingen. Lycka till!

Om mässan

Igår blev det en lång dag på mässan med mycket folk och massor med inspiration! Bland annat kollade vi på Mia Törnbloms föreläsning en stund och vi såg även skådespelerskan Eva Röse. Och som vanligt träffade vi några av våra trevliga leverantörer! Vi köpte bland annat in fler Bästis-smycken eftersom de har blivit så populära. Sedan köpte vi in lite smarta saker som gör vardagen lite enklare, lite fina inredningsprylar och kortaskar. Nu blir det som julafton igen när vi väntar på leveranserna till veckan!

Formex imorgon!

Nu har vi allting klart inför Formexmässan imorgon! Man blir så glad inspirerad av den mässan och det är så roligt att vänta på alla leveranser sen! Får se om vi träffar Maria Montazami den här gången :) Ha en trevlig helg om vi inte hörs innan!

Väskhållare!

Vi har fått en en ny smart sak, nämligen väskhållare! Eller väskkrok som de också kallas. De fungerar som så att man helt enkelt vecklar ut kroken och placerar den på bordskanten och hänger på väskan! På det sättet slipper man ställa den på smutsiga golv och väskan hålls ren! Om man tänker efter så ställer man ofta av sig väskan både på marken och smutsiga golv - och sedan kanske upp på köksbordet, i sängen osv... Det är väldigt ohygieniskt, men nu slipper du tänka på det! Så länge du har väskhållaren i väskan så förblir din väska fräsch :)
Pris: 79 kr

Smyckesetuierna är tillbaka!

Våra smyckesetuier är tillbaka i lager igen! Den perfekta förvaringen till dina smycken - både snygg och praktisk! Passar utmärkt att ta med på resan då det bara är att rulla ihop den. Finns i silver och svart!


Pris: 249 kr.

Nya böcker!

Nu har vi utökat sortimentet med tre böcker till! Först har vi Listan, en bok med 100 olika listor som du fyller i och vips så har du en självbiografi! Den är roligt utformad med tips på vad man kan skriva på varje lista. Perfekt för att lära känna sig själv eller låta någon annan lära känna dig!
Listan 99 kr.


Andra boken, Uppdraget Rädda Världen, är en riktigt smart bok - både för sig själv och miljön. Den innehåller 105 uppdrag som du ska utföra där varenda ett är bra för miljön! En rolig utmaning till dig själv eller en perfekt present att ge bort till miljöfreaket! Passa på att ge en till dig själv med så kan ni tävla om vem som gör klart alla uppdrag först! Och även om man inte hinner först så är alla vinnare i den här tävlingen - inte minst miljön.
Uppdraget Rädda Världen 99 kr.

Tredje boken är det dina vänner som ska fylla i! Den handlar nämligen om DIG. En rolig "mina vänner-bok" fast tvärtom, vännerna fyller alltså i saker om dig - vad de tycker, tänker och så vidare. Man kommer garanterat att skratta när man läser vad vännerna har skrivit! Rekommenderas från 15 år.
Den ultimata Om Mig! Fylla i boken 129 kr.

Klicka på bilderna för att läsa mer om böckerna!

Khom Loy Hjärtan!

Nu har vi fått in Khom Loy Hjärtan - lagom till Alla hjärtans dag om cirka en månad! Sprid lite kärlek i luften den 14:e februari, eller varför inte tjuvstarta redan nu! Innehåller inga metaller utan bara nedbrytbart material, så som vi vill ha det.
3-pack 149:-
1-pack 59 :-
Kan hämtas i Ockelbo fraktfritt!

Väntar på leveranser

Vi väntar på många leveranser just nu: smyckesetuier, väskkrokar, böcker, khom loy lyktor (försenat), bästisarmband och fler Muminörngott. Sedan efter Formex kommer det givetvis bli mycket mer! Det är som julafton varje gång vi får leveranser så håll utkik både på bloggen, hemsidan och vår facebook!

Kram och trevlig helg!

Nya böcker på ingång!

Vi utökar vårt sortiment med roliga böcker! En bok för dina vänner att fylla i om dig, en bok som hjälper dig rädda världen och en bok som blir din egen självbiografi! Håll utkik, de kommer vilken dag som helst :)

Gott Nytt år!

Hoppas ni alla hade ett fantastiskt nyår och att alla fick behålla fingrar och händer! Vi såg väldigt många Khom Loy lyktor stiga upp i himlen inatt, så himla vackert! Detta är en trend vi tror starkt på för att de är miljövänligare, säkrare, finare och fridfullare än raketer.

Nu laddar vi inför ett nytt år och Formexmässan som väntar runt hörnet!
Kram på er!

RSS 2.0