Uppdateringar

Håll ut - snart kommer bättre uppdateringar och den nya sidan! Vi har lite mycket att stå i just nu, men den som väntar på något gott...

Nyhetsbrev! v. 44


Halloween & Fars Dag!

Både Halloween och Fars Dag närmar sig! Fira med att skicka upp fina Khom Loy lyktor i mörkret! Ger ett vackert sken och ingen negativ inverkan på miljön eftersom materialet är biologiskt nedbrytbart till 99 %! Finns i flera olika färger, 59 kr/st!
Och pappan ska väl få något fint när det är hans dag? Den här fyll-i-boken blir garanterat en uppskattad present! Kostar 125 kr.

Visitkort och stämplar!

Vi har beställt 500 nya visitkort och fick en stämpel på köpet! Så nu ska vi märka allt som kommer i vår väg med stämpeln och droppa visitkort överallt :)

Shoppingkväll!

På söndag den 23:e oktober är det Shoppingkväll på Du & Jag! Evenemanget anmäler man sig till HÄR. Man får 20 % på hela Du & Jag-köpet! Det kommer även finnas fina saker från Webpresent till försäljning :)

Fars Dag!

Knappt en måndag kvar till Fars Dag! Har din pappa redan allt så passar den här boken perfekt! En personlig present som garanterat blir uppskattad och oförglömlig. För endast 125 kr kan du ge din pappa den bästa Fars Dags presenten någonsin! Klicka på bilden för att komma direkt till köp-sidan :)

Till min älskade

Det är ett tag kvar till Alla hjärtans dag men man kan ju visa sin uppskattning för sin älskade även fast det inte är någon speciell dag! Vi har fått en till leverans av dessa fina böcker - klicka på bilderna för att köpa en egen fyll-i-bok att ge bort! Endast 125 kr. Finns i flera olika titlar!

Cancerfonden

Skänkte 50 kr till Cancerfonden här om dagen via SMS. Väldigt enkelt och för en god sak! Det var via Tyras insamling, hon har i skrivande stund samlat in 69300 kr via hennes blogg! Det lönar sig alltså på flera sätt att ha en stor blogg :)
Passar på att lägga in den här filmen som har cirkulerat på Internet ett tag nu. Väldigt tänkvärd!

Nyheter & presenter!

När vi öppnat vår nya hemsida kommer vi bland annat fira med presenter till alla som beställer och även med nya varor! Här är en smygtitt på det som vi också kommer sälja:

Smygtitt!

En liten smygtitt på byggandet av nya hemsidan!

Flytt!

På söndag ska den nya butiken vara klar! Vi ska flytta över alla produkter och allt annat till den nya men tills dess är det den gamla som gäller! :) Vi kommer fortfarande att ha samma adress - webpresent.se.

Lagret

Vi har piffat upp lagret med gröna gardiner, grön matta och grönt tyg på väggen! Det blev väldigt fräscht och fint tycker jag. Vi har även Maria Montazamis autograf på hyllan, från då vi träffade henne på Formex tidigare i år :)


Test!

Vi har gjort ett test för att se om våra papperslyktor brinner eller inte! Det utlovas av vår leverantör att de är flamsäkra så vi kände oss tvugna att prova sjävla också!

Inget händer om ljuset står nära kanten, som här:
Vi provade att elda direkt på papperet och det tog ett tag innan något hände...
...Men det som hände var att det blev svart och fult i papperet, men det tar inte eld och brinner upp.
Alltså, lyktorna brinner inte! Men självklart ska man ha respekt för elden oavsett. Och vi rekommenderar inte att man försöker få dem att brinna ändå eftersom att de dels blir förstörda och fula och för att man aldrig kan säga på förhand vad som kommer hända när man handskas med eld.

Köp  de fina lyktorna här!
Så snart vi bytt webbutiklösning kommer alla motiv upp till försäljning!

Kvällsmöte

Ikväll ska vi ha möte angående vilken webshop vi ska byta till. Det ska bli roligt med lite nytt och planera inför framtiden! Vi kommer eventuellt att fira med presenter i varje beställning men mer om det när det är klart! :)

Någon



Jag undrade alltid
varför inte någon
gjorde något åt det;
tills jag insåg att
jag var någon.

RSS 2.0