Rättvisemärkta & miljövänliga shoppingkassar!

Nu har äntligen de snygga shoppingkassarna kommit in i shoppen! Alla är helt unika och finns i två olika färger: organge och blå. De passar perfekt att matcha till de populära kylväskorna av juiceförpackningar :)

Kassarna är tillverkade av både rissäckar och juiceförpackningar, av kvinnor i Manila som får en rättvis lön! Deras arbete bidrar dessutom till en renare miljö eftersom förpackningarna är rester från produktion eller ihopsamlat skräp från gatorna. Så den här väskan kan du bära med gott samvete!
Klicka på bilderna för att komma direkt till köp-sidan! :)

Studenten närmar sig...

Jag har satt upp lite lappar på skolan om studentböckerna för nu börjar det verkligen närma sig! Jag tror att den här fyll-i-boken är något som de allra flesta studenter skulle uppskatta så in och köp boken innan de tar slut!


Vinsten

För någon vecka sedan avslutades tävlingen som Alexandra hade i sin blogg i samarbete med oss och vinnaren Elin har nu fått hem sin kylväska! Hon verkade bli riktigt glad för den :) Snart kommer även Johanna ha en tävling där man kan vinna en klocka från webpresent, så håll utkik i hennes blogg!

Klicka på bilden för att komma till inlägget:

Halsband - pinball

Nu har de fina pinballhalsbanden kommit in i shoppen! De finns i tre färger: turkos, svart och vit pärla. Det bästa är att de är tillverkade av två systrar i Peking som får en skälig lön för sitt arbete! Halsbandet är dessutom nickelfritt. Klicka på bilden för att komma direkt till halsbanden!

Snygga jackor!

Idag hämtade vi våra snygga jackor som vi har lämnat in för tryck på Industriprofil i Gävle! Vi är jättenöjda över resultatet och kommer att sprida lite reklam där vi går nu... :) Jackorna kommer från Du & Jag!


Fakta om kvinnokooperativet i Manila

500 familjer lever på inkomsterna från detta kvinnokooperativ i Manila, Filippinerna. De tillverkar väskor, smycken och korgar av juiceförpackningar från gatan eller överblivet material från fabriker. Deras arbete bidrar därför till en renare miljö!


Förpackningarna rengörs väl innan de används till produkterna.


Sedan används juiceförpackningarna för tillverkning av bland annat flätade handväskor, kylväskor, mobilväskor, armband och örhängen! Varje produkt är handgjord och unik!


Kvinnorna har goda sociala villkor och får en rättvis lön för sitt fina arbete.


De arbetar i hemmet så att de samtidigt kan ta hand om familjens barn – det är väldigt viktigt!


Alla produkter är väl arbetade och går igenom en kvalitetskontroll innan de skickas iväg. Alla produkter är alltså av god kvalité och ingen är den andra lik!

 


Till min syster

Systerboken har fått ett nytt utseende! Det är samma innehåll som förr och såhär ser den ut nu:
Varför inte göra syran glad med den här superfina boken!

Miljövänliga leveranser

Idag hade vi vår andra miljövänliga leverans på cykel! Vi har också fått en beställning ända från Indien, av vår kära granne Lina! :) Hur vi ska kunna leverera miljövänligt ända dit blir ett dilemma - tror inte att vi orkar cykla...

Glad Påsk!

Glad påsk allihopa!
Bild på sötaste kaninungarna som föddes i lekstugan för snart tre år sedan :)

Fin dag

Igår fick vi en beställning från orten och två timmar senare hade vi cyklat och levererat beställningen! Det var superfint väder och då passade det perfekt att cykla, så det blev en väldigt miljövänlig och snabb leverans! När vi skickar paket har vi dessutom kraftpapper och wellpapp i miljömärkt material, så vi tänker på miljön så mycket vi kan :) Vi tog dessutom en god fika på Café Trillin här i Ockelbo. Det är enorm skillnad på priserna här och inne i stan - i stan får man en smörgås till det pris vi fikade för nu - och då var vi ändå två pers. En väldigt trevlig och produktiv dag för oss på webpresent alltså :)

Julafton!

Så fort vi får nya varor blir det som julafton för oss! Senast var det två stora paket från Ting by Ling! Det var ännu fler kylväskor - perfekta till sommarens alla utflykter och stranddagar! Sedan fyllde vi på de snygga smyckena av återvunna juiceförpackningar, både örhängen och armband. Superläckra! Sedan har vi tagit in två nya varor - shoppingbags i återvunna rissäckar och juiceförpackningar och rättvisemärkta halsband!


Fler kylväskor!

De nya shoppingväskorna! Många roliga motiv - alla helt olika!

Fler av favoritarmbanden :)

Nytt halsband!

Finns i tre färger: svart, turkos och vit/silver

Levereras i söt smyckespåse! :)
De nya varorna kommer inom kort upp i shoppen! Håll utkik :)

Vinst

Vi har skickat iväg kylväskan till vinnaren i tävlingen hos Alexandra! Grattis Elin, din väska kommer snart till dig :)

Påskpresenter!

Vi har massor av roliga saker att fylla påskägget med! Klicka på bilden för att komma till hemsidan :)

Fler böcker!

Nu har vi fyllt på lagret med studentböcker! Vi har även systerböckerna i lager just nu. Passa på att göra någon du tycker om glad med en fyll-i-bok! Varför inte i påskpresent?!

Länk

En söt bloggare har länkat oss i hennes favoritaffärer på nätet! :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
Hon fick de här två sakerna från webpresent:

En fyll-i-bok till sin älskade!
Och en söt voodoo-docka!

Bästis

Något som inte har fått tillräckligt med uppmärksamhet är bloggen är våra underbara Bästis-smycken! Finns både som armband (99 kr) och halsband (129 kr). Jättefin present att dela med sin bästa kompis! :) Dessa passar även in i kategorin godhjärtat eftersom de är tillverkade på ett dagcenter av funktionshindrade - perfekt för dem att tjäna extra pengar och dessutom få en sysselsättning!

Samarbete

En till bloggare har hört av sig om samarbete! Väldigt roligt att de hittar till oss :) Vi ska ta itu med lite mail och beställningar av nya varor nu ikväll! Vi kommer att fylla på lagret med storsäljarna och även fylla på med lite nytt!

Tävling!

Vi har ett samarbete med en bloggare som heter Alexandra, där hon lottar ut en av våra snygga och populära kylväskor! De är tillverkade av ett kvinnokooperativ i Manila som får rättvis lön för sitt arbete och dessutom är de tillverkade av återvunna juiceförpackningar! Både rättvist och miljövänligt. Passa på att vara med i tävlingen! Klicka på bilden för att direkt komma till tävlingsinlägget.

Gilla-knapp!

Ni har väl inte missat vår Gilla-knapp på facebook? Det kommer snart att komma en utlottning av en produkt från webpresent bland alla som gillar oss på facebook! Så gilla oss idag och säkra din plats i utlottningen :)


Reklambild

Allt detta hittar du hos webpresent! :)

Till Studenten!

Det börjar närma sig studenten! Känner du någon som går ut skolan i sommar? Då har vi den perfekta presenten! Det är bäst att vara ute i god tid med den här underbara fyll-i-boken, så att man hinner fylla i allt :) Kostar endast 125 kr, klicka på boken för att komma direkt till köp-sidan!

Hemma från London!

Nu är vi hemma från vår Londonresa! Hade lite att ta igen ikväll när vi kom hem :) Det var iallafall en jätterolig och mysig resa, något vi gärna gör om!
Hoppas ni har haft en trevlig helg!
Kolla in webpresent så ni inte missar något!

RSS 2.0