Den perfekta studentpresenten!

Snart är studenten här! Ni som fortfarande inte har hittat den perfekta presenten än kan sluta leta nu: HÄR hittar ni en fyll-i-bok till studenten! Köp för endast 125 kr! Papperet är dessutom miljömärkt :)
Utdrag ur boken! Det finns massa fler roliga sidor att fylla i också :)

Banners

Ikväll har jag pysslat lite med banners som man kan lägga på bloggar! De finns på Du & Jag-bloggen, här och på min egen :)

Reklam

Passade på att visa upp Studentböckerna på projektarbetskvällen i tisdags för alla föräldrar! Väldigt passande eftersom det var föräldrar till studenter som var där :)

Hibernate Fashion

Åh sötaste Lisa har skrivit om oss! Speciellt gillar hon de fina armbanden av återvunna juiceförpackningar! Lisa är en väldigt duktig designer med sitt egna klädmärke, Hibernate. Liksom oss brinner hon för miljön vill satsa på kollektioner med ekologiskt material och rättvis tillverkning! Kom ihåg var ni hörde det först... :)

Klicka för att komma till hennes blogg!

Mors dag på söndag!

Om en vecka är det alla mammors dag! Gör din mamma glad med en fyll-i-bok! Det är garanterat en uppskattad present :)
Klicka på de små bilderna för att se hur boken ser ut inuti :)

Kylväskan!

Sommaren närmar sig med stormsteg nu och vad passar då inte bättre än en snygg kylväska?! I återvunnet material dessutom! Som tack för tävlingen som Alexandra hade så fick hon också en egen kylväska som hon verkar gilla! Hon skrev ett inlägg i sin blogg som ni kan läsa om ni klickar här:
Gå in HÄR för att köpa din egna snygga kylväska och gör både miljön och kvinnokooperativet en tjänst! :)

Facebook

Glöm inte bort att gilla oss på facebook HÄR! :)

Annons

Nu till veckan har vi en annons i Ockelbo Nytt igen! Vi tipsar om Mors Dag-presenter och Studentpresenter. Vi har också ändrat på förstasidan på webpresent.se så att fyll-i-böckerna syns direkt där eftersom de är heta present-tips just nu :)

Till min dotter

Vi har nu "Till min Dotter"-böckerna i lager! Varför inte köpa en sådan och visa din älskade dotter lite extra uppskattning? :)
Klicka på bilden för att komma direkt till köp-sidan!

Ninja voodoo!

Den här söta voodoo-dockan har blivit mycket uppskattad hos en av våra vänner som fick en sådan i present! Dockan sägs ha gett henne både kraft och lycka och nu ville hon köpa fler att ge bort till sina vänner! Det känns väldigt roligt att våra produkter är så uppskattade :)
Klicka på bilden för att köpa en voodoo-docka du med! Kanske får du också mer kraft?

Ingen reklam-skyltar!

Nu finns de fina "Ingen reklam"-skyltarna att köpa i shoppen! De kommer att göras på beställning av vår släkting (tillika designer!) Lisa! Säg ifrån den onödiga reklamen på ett finare sätt - och spara på miljön samtidigt! Dessutom blir nog brevbäraren glad av en sådan här skylt istället för en "vanlig" tråkig... :)

Klicka på bilderna för att komma till köp-sidan!

Blocket.se

Vi har två annonser ute på Blocket just nu, två av våra bäst säljande produkter! :)


Passa på att köpa sommarens coolaste kylväska som dessutom är snäll mot miljön!


Eller varför inte ge den blivande studenten en oförglömlig present?
En bok sm du fyller i tips och råd till den som snart lämnar skolan och tar steget ut i vuxenvärlden!
Klicka på bilderna för att komma till produkterna på webpresent's hemsida!

Jodas tipsar om studentpresent!

Vår snälla granne tipsar om den perfekta studentpresenten i hennes blogg! In och kika eller in på www.webpresent.se och köp den direkt! :)

Besök från staterna!

Vi har haft en besökare från USA! Men ingen beställning därifrån än... :) Vi fick ju faktiskt en från Indien för någon vecka sen!

Outfit

Idag matchade jag min nya randiga t-shirt från Du & Jag med den snygga gula Mash Up-klockan! Och ett rättvisemärkt armband från shoppen :)

Life as eco gillar oss!

Miljöbloggen och min vänner Linnéa och Charlotte gillar oss och tipsar om den klimatsmarta studentboken! Det är väldigt nära nu tills vi 3:or går ut och har du inte hittat en studentpresent än är det dags att göra det nu! Ge bort ett fint minne och gör vår miljö en tjänst på samma gång :)


Länk till inlägget!

Mors dag!

Glöm inte bort din kära mamma på mors dag, 29/5! Vi har den perfekta presenten till mamman som redan har allt: en fyll-i-bok!
Eller varför inte en fin sjal till våren? Finns i den här cremefärgade varianten och med svart botten!
Eller visa din uppskattning med en söt liten voodoo-docka att hänga på väskan!

Skyltar!

Vi kommer snart att få in de här fina skyltarna i webbutiken! Det är vår släkting nere i Skåne som har gjort dem :) Väldigt rolig idé! Hon har också en egen blogg HÄR där hon visar upp sina senaste kreationer - hon är alltså en väldigt duktig designer! In där och kika och håll utkik i shoppen efter de här roliga skyltarna! Ett mycket  trevligare sätt att säga ifrån reklam på - och roligare för brevbäraren :)

Smyckesetui

Vi har den smarta, praktiska och snygga förvaringen för dina smycken - ett smyckesetui! Man hänger enkelt upp den på väggen eller på insidan av garderobsdörren. Dessutom är den är perfekt att ta med på resan, då den enkelt rullas ihop och tar inte alls stor plats! Och det bästa är att den är tillverkad i miljövänligt material (PVC) och innehåller inga farliga AZO-färger!


Finn i tre olika färger: silver, svart & rosa. Klicka på bilden för att komma till den silvriga!

RSS 2.0