Johannas pratstund!

En jättetrevlig bloggare mailade oss för ett tag sedan och var intresserad av ett samarbete med oss. Självklart nappade vi på detta och här är inlägget Johanna skrev om oss och produkterna hon fick! Roligt med så positiva och trevliga människor :) Roligt också att det var hennes kille som roffade åt sig den gula shoppingbagen och den vita klockan! Det är det som är så bra med Webpresent - det finns något för alla!

Direktlänk till inlägget:

Lyckad kväll!

Det blev en jättelyckad tjejkväll i Åmot! Modevisningen med alla snygga kläder, skor och smycken, fikat, alla härliga tjejer som visade upp och sålde sina produkter och såklart alla gäster! Webpresent fick några saker sålda också och många gillar vårt koncept med återvunna och rättvist tillverkade saker - det är jättekul!


Tack för en trevlig kväll, god natt!

Tjejkväll!

Imorgon är det tjejkväll på Åmotsgården! Det kommer bland annat att vara modevisningen med kläder från Du & Jag, skor från Lindwalls och smycken och accesoarer från Chic. Dessutom kommer webpresent med flera att ha varor till försäljning på plats! Vi tänker visa upp lite våra Fair Trade produkter :) Missa inte denna kväll, biljett kostar endast 45 kr!

Veckans bestseller!

Veckans bästsäljare blev kylväskan i återvunnet material! Det blev väldigt populär på Du & Jag's lager-rensning under lördagen :) Passa på att köpa den snyggaste kylväskan till sommaren! Finns i tre härliga färger, grön, röd och blå. Och alla är tillverkade av ett kvinnokooperativ i Manila av återvunna juiceförpackningar - både miljövänligt och rättvist! Sånt gillar vi :)
(klickbara bilder)

Försäljning!

Idag stod vi i A-lokalen där Du & Jag hade lager-rensning och visade upp våra saker!  Vi fick lite saker sålda också, kylväskan i återvunnet material var väldigt populär!
Även om det är Internethandel vi vill satsa på så är det ändå roligt att stå såhär och sälja direkt till kunden :)

Trevlig helg på er!

Skyltning!

Vi har fått låna ett skyltfönster av vår frisör-vän Maja på Hårcentrum nu i några veckor! Så ikväll var vi där och satte upp våra fina saker och såhär blev det!
(Klickbara bilder)
(Klickbara bilder)
Vi är väldigt nöjda och tackar Maja så mycket för att vi fick låna fönstret! :)

Present-tips!

Nyligen gav jag två av mina vänner en varsin voodoo-docka! Tyckte de behövde en varsin sån och det var väldigt uppskattat! Det blev den populära Lucky och en Red Demon! Kolla in i kategorin Voodoo-dockor och hitta de som passar in på dina vänner och visa dem din uppskattning! :)

Webpresent-outfit!

Såhär såg jag ut idag!
Både sjal, klocka, armband och väska kommer från Webpresent!
Väskan är gjord av återvunna rissäckar och är, liksom armbandet, rättvist tillverkat! Du hittar dem under kategorin Godhjärtat :)

Studentpresent!

Känner du någon som tar studenten till sommaren? Då kanske det är dags att köpa en studentpresent! Man kan aldrig vara för tidigt ute - och den här perfekta presenten kräver dessutom lite tid att fylla i!
I den här boken fyller du i fina minnen och tips till den blivande studenten. Passar alla studenter som redan har allt! :) Finns att köpa HÄR!

Lucky-voodoo!

Den voodoo-docka som gått åt mest är Lucky! Det finns bara en kvar nu så skynda att köpa om du vill ha den! :)

Lucky Voodoo är god och vill alltid ditt bästa. Han kännetecknas av den långa, svarta hästsvansen och sina knäppta händer!

"Vara lycklig är att tro att man är lycklig. Så bär alltid med dig Lucky Voodoo-dockan och se alla fördelar du får!"

Snyggaste väskan!

När vi fick hem alla Ting by Ling-saker i början av mars så haffade jag den här snygga sportväskan direkt! Såg motivet redan på Formexmässan och blev kär och nu har jag min egna! Har fått väldigt många positiva kommentarer om den :) Den är alltså tillverkad av återvunna rissäckar av ett kvinnokooperativ i Manila! Så den här väskan bär jag med gott samvete, att den varken skadat naturen eller tillverkare. Tummen upp! Vi har fler väskor i vår shop, fast med andra motiv. Det är också charmen med de återvunna sakerna - ingen är den andra lik! Och man blir garanterat ensam om att ha en sådan här väska :) Direktlänk till sportbagsen här!



Matchande!

Jag hade svårt att bestämma mig för vilka av de återvunna smyckena jag skulle ha men till slut bestämde jag mig för de här! Snyggt att matcha också :)
Kolla in på webpresent och hitta dina favoriter!

Affärer

Såg att vi var med i tidningen Affärer idag på sidorna för nystartade företag! Skoj!
Kolla in på webpresent.se så att ni inte missar nåt!
Kram

Fler Mash Up!

Nu har vi fyllt på lagret med de snygga Mash Up-klockorna! Rosa, grön, gul och turkosblå - riktigt härliga vårfärger! :) In på shoppen och kolla, www.webpresent.se!

Tävling!

Vi kommer snart att dra igång en tävling på Facebook! Det kommer bli en utlottning av en snygg accessoar från webbutiken, så mycket kan vi avslöja... :) Håll utkik!

För att inte missa nåt skoj, gå med i gruppen HÄR och bli webpresent's vän HÄR :)

Shoppa med gott samvete - här är länkarna!

Ni har väl inte missat att under kategorin Godhjärtat finns det bara saker som är snälla mot miljön och tillverkare?

Som till exempel Bästisarmbanden och halsbanden - de är tillverkade av personer som har någon form av funktionshinder och av människor som behöver arbetsträna! Det är ju ett perfekt tillfälle för dem att få en sysselsättning och tjäna pengar!

Smyckesetuierna är till exempel tillverkat i miljövänligt material och innehåller inga farliga färgämnen!

Som om inte det vore nog, så har vi ju de underbara fyll-i-böckerna som är tillverkade i Sverige på ett Svanenmärkt tryckeri! Alla bilder i böckerna är dessutom egendesignade.

Sedan har vi ju Fair Trade/Eco-produkterna från Ting by Ling! Sportbagen, väskorna, fruktkorgen, mobilväskorna, kylväskorna och smyckena som är tillverkade i återvunnet material och av kvinnor i Filippinerna eller Peking - som får en skälig lön för  sitt arbete!

In och shoppa med gott samvete nu! :)

Besökrekord igen!

Igår hade vi besöksrekord på webshoppen igen! Hela 94 st! Och kolla på kartan vad utspritt det blev nu jämfört med innan! Vi hade även besök från Norge, Finland, Irland och Frankrike. Dock är vi inte så internationella att vi skickar utomlands - än... :)


Vi har nog bloggaren Micah att tacka för detta!

Micahs.se

Bloggaren Micah har skrivit och visat sina presenter! En söt voodoodocka och två shoppingbags :)


Länk till inlägget:

Ockelbo Nytt!

Vi fick första sidan i Ockelbo Nytt! Det var en glad överraskning. Hoppas många Ockelbobor ser detta nu då... :)

En enkel gästbok

Snart kommer en till fyll-i-bok in i webshoppen! En enkel gästbok! Den är uppbyggd på ett lite annorlunda sätt jämfört med en vanlig gästbok - i den här kan man välja mellan tre olika alternativ. Antingen ringar man in ord som beskriver hur besöket var, skriver några ord om maten, dukningen, stämningen osv eller så skriver man helt enkelt en fri text som i en vanlig gästbok!
Klickbara bilder som visar hur de tre alternativen ser ut :)

Besökrekord!

Igår var det besökrekord på webpresent! Vi hade även besök från Indien, vår goda granne Lina, som är där och pluggar :) Annars är det Gävle som leder statistiken och Ockelbo på andra plats. Men vi misstänker att något är fel för att det senaste besöket från Ockelbo var i februari och vi är ju inne och tittar flera gånger per dag, men det registreras inte... Hoppas att det löser sig!
Kram på er!

Chefens kontor...

Ungefär såhär ser det just nu ut på chefens kontor! Oroväckande stökigt... Det är bättre ordning inne på ekonomiavdelningen (mammas & pappas sovrum) och på lagret (Mickans rum)! Även huvudkontoret (TV-soffan) är i bättre ordning än detta...

Besökarstatistik

Såhär ser besökarstatistiken ut på webpresent! Roligt att det är ganska utspritt i landet, fortsätt sprida oss vidare till vänner och bekanta! :)
Via Google Analytics

Life as eco

Jag tipsade tjejerna som driver bloggen Life as eco, som även är mina söta vänner, om våra nyheter i webshoppen - väskorna och smyckena av återvunnet material! De nappade direkt och skrev ett inlägg om oss och de gillar starkt idén om att göra väskor m.m. av ihopsamlat skräp/återvunnet material som samtidigt bidrar till rättvisa löner för tillverkarna! Och det gillar vi såklart också :)

Länk till inlägget:
webpresent.se finner ni alla nyheter!

Godhjärtat!

Nu finns bilderna på alla nya varor! Vi har inte hunnit med texterna än men de kommer inom kort! Gå in och titta på webpresent! I kategorin "godhjärtat" finner du alla nyheter :)

Vi har även en symbol för allt som är rättvist/miljövänligt tillverkat!
Kram!

Nu är de äntligen här!

Idag hämtade vi ut vår stora leverans från Ting by Ling! Vi blev helt lyriska och tog upp allting på hallgolvet - alla flätade väskor, armband, örhängen, mobilväskor, fruktkorgar, kylväskor och sportbags! Och alla väskor är tillverkade av ett kvinnokooperativ i Filippinerna av återvunnet material från rissäckar och juiceförpackningar! Smyckena är tillverkade av två systrar i Peking. Mer om detta kommer såklart stå på produkterna när vi har fått in dem i shoppen!

Kaos på hallgolvet!
Mobilväskan passar även perfekt till iPhonen! Finns även plats för kreditkort!
Kylväskor!
Alla snygga väskor!
De fina armbanden!
Så nu gäller det att hålla utkik på webpresent efter dessa godingar så att du inte missar nåt! :)

RSS 2.0