Nya böcker!

Nu har vi utökat sortimentet med tre böcker till! Först har vi Listan, en bok med 100 olika listor som du fyller i och vips så har du en självbiografi! Den är roligt utformad med tips på vad man kan skriva på varje lista. Perfekt för att lära känna sig själv eller låta någon annan lära känna dig!
Listan 99 kr.


Andra boken, Uppdraget Rädda Världen, är en riktigt smart bok - både för sig själv och miljön. Den innehåller 105 uppdrag som du ska utföra där varenda ett är bra för miljön! En rolig utmaning till dig själv eller en perfekt present att ge bort till miljöfreaket! Passa på att ge en till dig själv med så kan ni tävla om vem som gör klart alla uppdrag först! Och även om man inte hinner först så är alla vinnare i den här tävlingen - inte minst miljön.
Uppdraget Rädda Världen 99 kr.

Tredje boken är det dina vänner som ska fylla i! Den handlar nämligen om DIG. En rolig "mina vänner-bok" fast tvärtom, vännerna fyller alltså i saker om dig - vad de tycker, tänker och så vidare. Man kommer garanterat att skratta när man läser vad vännerna har skrivit! Rekommenderas från 15 år.
Den ultimata Om Mig! Fylla i boken 129 kr.

Klicka på bilderna för att läsa mer om böckerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0