Papperslyktor!

Vi har länge tittat på de här underbara papperslyktorna och den här gången på mässan slog vi till!

Lyktorna är av flamsäkert rispapper och brinner alltså inte! (Vi tyckte också att det lät jättekonstigt, men de brinner faktiskt inte!) Det blir ett underbart sken när man sätter i ett eller två värmeljus och lyktorna gör sig väldigt bra tillsammans! Nu finns dessa att köpa i shoppen! Just de här säljs i 6-pack och då får man de tre mönstren som syns på bild, två av varje. Vi kommer att lägga in de andra motiven till försäljning också men i och med att vi håller på att byta webbshop så tar det lite tid.
Dessa tre har vi nu på vår braskamin i TV-rummet! Men man kan även hänga upp dem i träd, ställa på bron, använda som bordsplacering eller skriva små meddelanden på och ge bort - en perfekt present istället för en vanlig blomma! Klicka på någon av bilderna för att komma direkt till shoppen!

Kommentarer
Postat av: Tilda - Smilinggirls!

Hejsan!

nu har vi valt ut en vinnare av dagens blogg :) kolla in om det blev du, eller lämna en snäll kommentar hos vinnaren! :) Direktlänk: http://smilinggirls.blogg.se/2011/september/dagens-blogg-vinnaren-ny-omgang.html#comment

Ha en trevlig söndag! /Smilinggirls

2011-09-18 @ 15:54:28
URL: http://smilinggirls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0