Nya sidan!

Nu är den nya sidan uppe! Så nu är det vanliga adressen som gäller, www.webpresent.se :) Vi har fortfarande småsaker kvar att fixa och är i färd med lite nyheter men annars är det klart! Klicka in på nya sidan vettja, och ta del av erbjudandet! Alla som beställer nu får nämligen en julklapp av oss på köpet!

Hänvisning

Just nu är det den här andressen som fungerar till hemsidan! Vi är snart klara för att öppna den nya butiken! Vi längtar! :)

Julrött halsband!

Nu när julen närmar sig med stormsteg och julklappar ska köpas passar jag på att rekommendera det här fina halsbandet! Superfin julröd färg på pärlan som hänger på en tät silverfärgad kedja. Den är tillverkad av två systrar i Kina som får en rättvis lön för sitt arbete - de har till och med haft möjlighet att anställa en person till samt utökat sina lokaler! Så det här halsbandet är inte bara ett halsband, utan för med sig mycket gott på köpet! Köp en fin julklapp till någon av dina nära, eller varför inte till dig själv?
Finns även i svart, vitt, turkos och rosa!

"jag kan inte"

På en rolig och underhållande hemsida som jag brukar titta på ibland hittade jag mig själv under "kunniga bloggare"! Väldigt roligt, dock lite oförtjänt nu när jag inte har skrivit på så länge... Men jag ligger lite lågt tills dess att flyttan av hemsidan är klar och nu är det på gång! :)

RSS 2.0