jodas.blogg.se

Vi var på middag hos vår favoritgrannar i helgen och tjejerna fick varsin voodoo-docka från webpresent! Nu har Jossan skrivit i bloggen om de fina presenterna de fick och gjort lite reklam för oss! Tack så mycket för det, här kommer länk till inlägget:
In och läs bloggen och följ rådet - att shoppa loss på webpresent! :)

Bestseller!

Kolla in vår bäst säljande produkt - den smarta och snygga shoppingbagen! Kostar endast 40 kr på webpresent :)

Zladd

En av våra leverantörer har gjort ett blogginlägg om oss! Jätteroligt att vi möter så trevliga människor genom företaget :) Det är från Zladd vi beställer alla våra snygga klockor till webpresent!

Fair Trade

Snart är det supersnygga, miljövänliga och rättvisemärkta väskor på gång till butiken! Detta är något vi verkligen brinner för och vi hoppas att produkterna kommer bli populära hos kunderna, eftersom det bidrar till en sån god sak. Mer om detta kommer! Tills dess, spana in shoppen: webpresent.se!

God natt!

Tack!

I helgen har vi spridit våra visitkort nere i den södra delen av vårt avlånga land! Få se om det kommer någon order därifrån :)
Sedan vill vi tacka alla positiva människor som "peppar" oss!
Kom gärna med förslag och önskemål om vad ni vill se i vår shop!
Kram!

Visitkort

Lite visitkort som vi har skrivit ut, passar bra när vi ska åka neråt i landet! Kanske hittar man några nya kunder där?

Trevlig helg allihopa!

Firmanamn!

Nu är vi registrerade som Webpresent i Ockelbo!

Alla hjärtans dag!

Om du har glömt alla hjärtans dag idag så passa på att beställa en extra fin present till din vän/förälder/älskling! En fin shoppingbag i form av en ros kanske? Eller varför inte slå till på en fyll-i-bok och ge ett minne för livet? Eller en söt liten voodoo-docka fylld med kraft! Kolla in på webpresent och hitta den perfekta presenten!



Om du har kommit ihåg alla hjärtans dag så är det ju aldrig fel att visa någon man tycker om lite uppskattning i vardagen heller :)

Kram på er!

Too Late Mash Up!

De snygga klockorna har kommit! Vi blir en av de första i Norden att sälja dessa! Håll utkik på webshoppen efter dessa snyggingar! Kolla gärna in där redan nu för att se våra andra produkter :)

Voodoo-dockor!

Nu är Voodoo-dockorna påväg in i webbutiken! 15 olika dockor - svårt att bestämma sig för en favorit!

STORT paket!

Idag hade det kommit ett stoort paket till våra grannar! Jag öppnade så fort jag kom hem och där var massa söta Voodoo-dockor och fina shoppingkassar. Skoj, så nu fyller vi på webshoppen!



RSS 2.0