Ettiketter

Har glömt att visa våra tjusiga ettiketter! Vi beställde 1000 st med namn, webbadress och telefonnummer på som vi ska klistra på alla våra saker och lite överallt! :)

Lyckan

Vänta inte
på den
stora lyckan
så att du
missar
den lilla!


Ensamhet

Det finns
flera
miljarder
människor
på jorden
och ändå
är många
så ensamma.



Nyhetsbrev! v. 35


Fönster

Om ett fönster
av möjligheter öppnar sig -
dra då inte ner
rullgardinen!



Husdjur

Så bra vi skulle må om vi uppförde
oss mot varandra, som vi uppför oss
mot våra husdjur!

Tänkvärt

Jag tänkte att jag ska börja skriva citat från våra tankekort några gånger i veckan! Vad sägs om det? Men självklart avslöjar jag inte alla, då blir det ju ingen överraskning för kunderna som köper dem :) Och så lägger jag in en passande bild som jag själv har fotat. Jag gör dessutom en ny kategori som heter Tänkvärt!

Jag börjar med ett kort från asken "Mitt-i-Prick".

Hjälp någon
uppför ett berg
och du
bestiger det samtidigt!




Tävling!

Nu har vi dragit igång en tävling på facebook! För att delta ska man gilla vår sida på facebook -->här<-- och även svara rätt på frågan: I vilket land är denna semesterbild tagen? Du skriver svaret här eller i en kommentar i det här inlägget :)
Priset är en sjal från shoppen! Antingen denna i creme eller i svart - du bestämmer om du blir den lyckliga vinnaren! :)

Tack!

Nu är Vasastafetten över och Team Ockelbo kämpade på i regnet och leran i de snygga tröjorna! De hamnade på 16:e plats av 36 tjejlag så det får de vara stolta över!

Vi tackar för reklamen som tjejerna sprang runt med under lördagen och även tack till Industriprofil som stod för trycken!

Webpresent sponsrar Vasastafetten!

Webpresent sponsrar Team Ockelbo i Vasastafetten med t-shirt-tryck! Hoppas alla lagmedlemmar är nöjda med trycket - och se till att ha många bakom er nu så att budskapet går fram!

Veckans erbjudande! v. 33

Erbjudandet om sommarpresenten kvarstår! Passa på att handlar för minst 200 kr så skickar vi med en överraskning :)

facebook

Kom ihåg att GILLA oss på facebook här!
Ha en bra dag! :)


Bild: Malin

Sommarpresent!

I varje beställning över 200 kr skickar vi med en sommarpresent! Gäller så långt lagret räcker så skynda att lägga en beställning och få en överraskning! :)




Webpresent säger nej till djurtestad kosmetika

Gör som webpresent och säg nej till djurtestad kosmetika! Det är så fruktansvärt onödigt - varför ska djuren behöva lida för att vi ska kunna sminka oss? Själv använder jag bara kosmetika från The Body Shop och Yves Rocher som båda är med på Djurens Rätt's gröna lista. Klicka på bilden för att skriva på!
Jag är en stor djurälskare och tål inte när djur far illa för människors skull. Jag har själv kaniner och kan inte förstå hur man kan utsätta dem (eller andra djur) för grymma djurtester!

Musse i den miljö kaniner hör hemma!

Bra filmtips!

Vi har fått en länk av Bra Filmtips under kategorin Bra Länkar! Läs gärna bloggen om ni vill ha filmtips, klicka på bilden!

Lina

Har inte sett att vår kära granne Lina hade skrivit ett inlägg av oss i våras när hon var på utbytestermin i Indien! Hon köpte ett pärlarmband, superfint! Klicka på bilden för att läsa hela inlägget och på bilden för att köpa det fina, rättvisemärkta armbandet!


Veckans erbjudande! v. 31

Passa på den här veckan att slå till på sommarens snyggaste kylväska! Välj mellan tre härliga färger - nu endast 200 kr!

Nyhetsbrev! v. 31

Om du också vill ha våra nyhetsbrev till din mail så kan du antingen kommentera här eller maila till [email protected] så fixar vi det! :)

Dagens lunch-påsar!

Detta är något vi gärna skulle vilja sälja i shoppen! Det bästa vore om de dessutom var tillverkade av något miljövänligt material eller på annat sätt gynnar miljö och tillverkare... Vi kanske hittar något på Formexmässan i september!
Vi ses på www.webpresent.se!

RSS 2.0