Nyhetsbrev! v. 13


Tävling på ingång...

Vi kommer att starta en tävling i början av april där man kan vinna ett valfritt spel! Då har vi dessutom fått in ett nytt spel i sortimentet, det sprillans nya "Vem i rummet"! Så håll utkik här :)

Det borde man ju veta!

Förra helgen provspelade familjen det här spelet och det var riktigt roligt! Men tyvärr hade jag lite för många minuspoäng för att det skulle räcka till vinst... I det här spelet får man alltså inga poäng, utan bara minuspoäng när man svarar fel! Ju lättare fråga - desto fler minuspoäng. Några exempel på frågor som man faktiskt borde veta är "Vilket av länderna Norge, Danmark och Finland har flest invånare?", "Vad heter Emil i Lönneberga i efternamn?" och "Hur många ledamöter har Sveriges riksdag?". Det är inte alltid så lätt faktiskt...

Några recensioner om spelet.
Pris: 199 kr!

Vårnytt!


Smile!

Hittade en jättesöt bild med ett väldigt klokt ordspråk. Bra start på ny vecka! :)

Nyhetsbrev! v. 11


Fridge monkey!

Ännu en nyhet! En supersmart sak att ha i kylskåpet som man staplar burkar och flaskor på! På så sätt är det inget som rullar omkring i kylskåpet. En grej som man inte tänker på att man behöver men som man inte kan vara utan :) Den har dessutom blivit nominerad/vunnit olika designerpris!


Pris: 89 kr

Vinglashållare!

En till nyhet! En supersmart vinglashållare som man hänger runt halsen! På så vis kan man ha båda händerna fria om man till exempel är på vinprovning och vill anteckna samtidigt. Eller om man är på fest och inte vill tappa bort sitt glas!

Ett roligt inslag under minglet på festen! Ett bra och roligt presenttips till studenten också!
Pris: 49 kr/st

Håll koll på glaset!

Vi har fått in lite nytt igen! Bland annat de här söta blommorna! Man sätter dem på vinglasfoten så att man enkelt kan hålla koll på sitt eget glas. Väldigt smart och väldigt snyggt! Blommorna är i silikon och kommer i förpackning om 8 st. Perfekt för minglet!
Pris: 129 kr/förp

Vinnaren av Bästisarmbanden!

Izzadora har meddelat vinnaren i tävlingen om Bästis-armbanden och det blev Malin Andersson! Grattis till dig! Hoppas också din bästis blir lika glad :)

RSS 2.0