Slutsålt!

Precis som på många andra ställen som säljer Khom Loy lyktorna så har vi också slut i vårt lager! De sista sålde vi idag. Det har varit strykande åtgång på dem så till nästa år vet vi att vi måste ha många fler i lager! Hoppas ni som hann på att köpa några får mycket nöje med dem!

Gott Nytt År om vi inte hörs senare! :)

Nyhetsbrev! v. 52

Kan hämtas fraktfritt i Ockelbo!

Svävande lyktor!

Byt ut raketerna i år och skona både djur och natur, mot de svävande lyktorna! De är biologiskt nedbrytbara, smäller inte (och skrämmer därmed inga djur och man riskerar dessutom inte att bli av med fingrar eller händer) och fantastiskt fina! Väldigt harmoniska och häftiga att titta på. De kan hämtas fraktfritt i Ockelbo och säljs i både 3-pack och 1-pack.
Gott Nytt år!

Bästisarmbanden

Senaste veckans bestseller har varit Bästisarmbanden! Roligt att folk vill visa uppskattning för sin bästa vän :) Kostar 99 kr/förpackning.
Missa inte att vi även har bästishalsband! 129 kr/förpackning.

Julveckan!

Den här veckan är sista chansen att beställa julklappar från oss! Innan den 21:a måste vi ha ordern för att den ska hinna fram i tid. Vi har julklappar till alla - en fin och personlig fyll-i-bok, ett roligt spel, tänkvärda tankekort, en snygg väska i återvunnet material, eller kanske hittar du något annat skoj? Det bästa är att när du beställer från oss får du dessutom en julklapp till dig själv!

Om du bor i Ockelbo kan du beställa ända fram till julafton om du har möjlighet att hämta ordern själv! Vi kan även slå in ditt paket mot en liten avgift. Hör gärna av dig om detta är intressant! :)

Vän-boken med nytt utseende!

Vi har tagit hem fler av de underbara fyll-i-böckerna! Dessutom är det nytt utseende på Vän-boken! Passa på att köpa en oförglömlig julklapp till dina nära & kära i år :)



Julklappstips - fyll-i-böcker!

Kolla in våra supersmarta julklappstips - fyll-i-böcker till hela familjen! Perfekt till de som redan har allt! En present som garanterat blir uppskattad och omtyckt.

Julmarknad!

Det var en jättefin Luciamarknad i Åbyggeby i helgen! Ljusslingor täckte hela gymnastiksalen, tomtar, granar och annat som hör julen till fanns där! Allt var dessutom väldigt bra ordnat med luciatåg, granbockstävling, tomtesmyg och annat. Våra bästsäljare under dagen blev Muminörngotten och spelen!

Veckans bästsäljare!

Nu var det längesen vi uppdaterade om veckans mest sålda!
Den här veckan var det fyll-i-boken "Till Mamma" som var mest populär!

En perfekt julklapp till mamma!
Köp den här!

Resedagboken!

Idag har vi fått hem en ny produkt: resedagboken! Det finns plats för att skriva om flera resor, roliga fakta, en fyll i del för nya vänner och mycket mer! En perfekt present till den som gillar att resa mycket. Kommer snart upp i shoppen!

Luciamarknad

På lördag är det Lucia och Hantverksmarknad i Åbyggeby som webpresent ska vara med på! Jag som älskar julen tycker att detta ska bli jätteroligt! Så passa på att komma dit och känn julstämningen och passa på att handla lite julklappar!

Office

Idag är vi inbjudna till Office's "julfest", med seminarium, föreläsningar (bland annat Rolf Lassgård) och julbord! Det ska bli trevligt. Hoppas vi får lära oss något nytt som kan vara bra att veta! :)

Nyhetsbrev! v. 49


Jul på webpresent!

Nu är det jul på webpresent! Kolla in hemsidan och passa på att köpa julklapparna - och få dessutom en julklapp till dig själv på köpet!

Nya varor påväg!

Snart får vi påfyllning i kategorin "Smarta saker", något som kommer bli din väskas bästa vän nu i vinter! Dessutom är vi på gång med en ny kategori, "Resor", där en nyhet kommer att hamna! Eftersom jag älskar att resa så passar det bra med en resekategori med bra saker till resan :)


Trevlig helg på er!

RSS 2.0