Tankekort!

Vi har fått hem härliga tankekort från Pedagogförlaget! Vi valde två olika varianter, Lyckokort och Mitt-i-Prick, 99 kr st. På korten står tänkvärda citat tillsammans med en fin bild eller illustration! De är dessutom tillverkade på miljövänligt papper vilket gör det hela ännu bättre :) Finns snart att köpa i shoppen! Tills dess finns de att köpa på Ockelbo Marknad i vårt stånd utanför Du & Jag imorgon från kl. 10.00 och hela helgen!
Vi fick även en "Må Bra"-bok på köpet! Sådant uppskattar man väldigt mycket och gör att man mer än gärna återvänder som kund. Det är det där lilla extra som gör det!

Veckans erbjudande! v. 26

Veckans erbjudande: tag 3 voodoo-dockor och betala endast för 2! 15 söta små karaktärer finns att välja bland - alla med olika egenskaper och styrkor! Nu får du alltså 3 st för 130 kr! Passa på att köpa på dig några stycken :) Eller varför inte köpa och ge bort till en vän?
Erbjudandet om sjalarna för endast 79 kr kvarstår :)

Webpresent på marknaden!

Nästa helg är det ju Ockelbo Marknad och då kommer Webpresent att vara på plats utanför Du & Jag! Vi kommer att ha alla våra produkter till försäljning och massa fina erbjudanden på många av dem! Detta får ni inte missa :)

Populäraste voodoo-dockan!

Den voodoo-docka som visat sig vara mest populär är Guardian angel! Den är nu slutsåld men misströsta inte - det finns 15 andra voodoo-karaktärer att välja mellan!
På måndag kommer veckans erbjudande upp och då handlar det just om voodoo-dockorna!

Ny header på gång...

En ny header är på gång till hemsidan! Och vi har anlitat vår duktiga släkting Lisa i Skåne till detta! Det är även hon som gör de fina "ej reklam"- skyltarna, så detta kan inte bli något annat än bra! Här är en liten del av en ungefärlig skiss på hur det kommer att se ut...

Titta in på hennes blogg också - hon syr helt fantastiska kläder! www.hibernatefashion.blogspot.com :)

Glad Midsommar!

Vi önskar er en glad midsommar med mycket sol och god mat!

Veckans erbjudande! v. 25

Veckans erbjudande är de fina sjalarna med blommor på! Nu är de prissänkta till endast 79 kr! Tidigare pris: 129 kr, så passa på att köpa sommarens snyggaste sjal! Som vi tidigare nämnt har de många användningsområden, både som skydd för solen på stranden eller värmande en sval sommarkväll :)

Härliga sjalar!

De blommiga, fina sjalarna har inte fått tillräckligt med uppmärksamhet här i bloggen så nu slår vi ett slag för dem! Sjalarna är stora (100 x 170 cm) och kan användas på många olika sätt! Dels som en vanlig sjal såklart, i både trekantsmodell och som halsduk. Men det bästa av allt är att de även passar perfekt som strandplagg! Enkel att knyta runt höften, att ha som tubklänning eller varför inte knyta en turban runt huvudet för att skydda håret mot solen starka strålar? Den kan även användas att värma axlarna med en sval sommarkväll! Nästa vecka har vi ett erbjudande på dessa fina sjalar, så håll ut om ni inte vill slå till redan nu! :)


Finns i dessa två färger och kostar 130 kr!

Vattentåliga klockor!

De snygga Mash-up klockorna passar perfekt till sommaren eftersom de funkar att bada med! Väldigt praktiskt att ha en vattentålig klocka på stranden :) Även de andra Too Late klockorna vi har med digital urtavla är vattentäta. Passa på att köpa sommarens snyggaste klocka redan nu!








Påminnelse! :)

Ni som prenumererar på Icakuriren kan kolla efter vår annons i tidningen! Själv har vi inte fått tidningen än. Och kom ihåg det fina erbjudandet som vi har den här veckan: vid köp av något ur den återvunna serien (gäller ej smycken) får man en söt liten mobilväska värde 70 kr på köpet! Även den är av återvunnet material. Det gäller att skynda då vi har begränsat antal mobilväskor! :)


Klockannons!

Jag har gjort en till annons till Du & Jag bloggen, min egen och Webpresent-bloggen! Denna gång blev det reklam för de snygga Mash-up klockorna. Det har ju varit så fint väder den senaste veckan (förutom idag...) så jag har tillbringat en hel del tid vid poolen och då fick klockorna vara med och stå modell!

Erbjudande! v. 24

Vi har börjat med erbjudanden varje vecka och först ut är detta!
"Vid köp av produkter av återvunnet material (gäller ej smycken) får du en söt mobilväska (värde 70 kr) på köpet! Också den är av återvunnet material. Skynda dig med en beställning - begränsat antal!"


Passa på att köpa en ny väska till sommaren, varför inte den populära kylväskan? Eller en sportbag med plats för alla träningsgrejor i? Eller en fruktkorg med sommarens alla fräscha frukter! Skynda att lägga din beställning och ta del av erbjudandet! :)

Icakuriren

Vår första annons i Icakuriren! I kommande nummer kommer vi också att  finnas med. Dock med våra egna typsnitt :) Ta en titt i tidningen och i butiken vettja!

Rysslandbesök

Vi har haft besök från Ryssland på hemsidan! Två gånger från huvudstaden Moskva - vi kanske borde satsa på internationella leveranser snart?

Nytt utseende!

Ikväll har vi fixat lite med hemsidan på webpresent! Vi har lagt upp nya present-tips eftersom vi har en annons i ICA-kuriren den 7/6 och 4 veckor framåt! Sedan lite småfix med färger och så, in och kika på det nya! :)

Student!

Min fina vän Lovisa tog studenten i förrgår och eftersom jag inte kunde vara med och fira henne så skickade jag med en present med hennes familj! Såklart var det fyll-i-boken "Till Studenten" och hon blev jätteglad! Precis som Lovisa skriver i sitt inlägg så passar den perfekt till den som redan har allt :)
Köp på webpresent för 125 kr!

RSS 2.0